Arbetslöshetsblogg

I fredags jobbade jag sista dagen, så nu är jag arbetslös. Jag såg verkligen fram emot min arbetslöshet; att få tid att leta nya spännande jobb, stressa ner, och allt annat jag vill göra men inte hinner. Mina tre första dagar av arbetslöshet var dock inte så effektiva... Antar att det lätt blir så. Jag behöver krav.

Min tanke är att om jag känner att jag har ögon på mig så kanske jag skärper mig. Därför tänkte jag blogga lite om vad jag gör på dagarna! (Spela roll om någon läser, det som är viktigt är min upplevelse av att redovisa för min tid.) Så om jag börjar med idag....

Jag hade tänkt att "åh, när jag blir arbetslös, då ska jag träna varje dag!" Riktigt så har det inte varit, men jag var och spann ikväll iaf! Har varit på det här spinningpasset ett par gånger tidigare, men inte så mycket att jag hunnit få in rutinen än. Det gick riktigt bra, skruvade på mer belastning än förut, fast jag kände att jag var stel i höfterna efter säsongens första joggingtur igår. Jag behöver verkligen träna, 2008 var ett rent bedrövligt träningsår. Utom att jag sprang lite på sommaren (inför tjejmilen) så tränade jag nästan inget på hela året! Nu känner jag mig spinkig och plufsig samtidigt, det är dåligt... Träning är bra också för att det både ger bättre matlust och gör mig mer effektiv när jag jobbar. Så, träning ska det bli!

Annars har jag gått på stan idag med Rickard, och surfat runt bland grupper jag kan tänka mig jobba hos. Dessutom räddade jag mänskligheten i AWAY: Shuffle Dungeon (NDS), tänkte resa tillbaka i tiden och rädda livet på min flickvän också innan jag somnar. Inte illa va? :-)

RSS 2.0